TÝŽDENNÝ ŠPECIÁL 19.5. – 23.5.

Po – Pi od 11:15

Cuketovy krém s krutónmi. (1,7)

Kuracie Kari s kokosovym mliekom, zeleninou a ryžou “Basmati”. (1,3,11)

Grilovaný morský vlk s čiernou šošovicou “Beluga” a marinovanou červenou repou. (4)

Rezance “Udon” so zeleninou, hubami a omáčkou “Teryiaki”. (1,3,6,11)

Sezónna ponuka:

Šafranová Paella so zeleninou, s kuracím mäsom (7) alebo krevetami. (2,7)

Zapekané jahody, s vanilkovým mascarpone a škoricou. (3,7)

Alergeny: 1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody). 2. Kôrovce a výrobky z nich. 3. Vajcia a výrobky z nich. 4. Ryby a výrobky z nich. 5. Arašidy a výrobky z nich. 6. Sójové zrná a výrobky z nich. 7. Mlieko a výrobky z neho. 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich. 9. Zeler a výrobky z neho. 10. Horčica a výrobky z nej. 11. Sezamové semená a výrobky z nich. 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. /konzervanty/ 13. Vlčí bob a výrobky z neho. 14. Mäkkýše a výrobky z nich

Raňajkuj ako „kráľ“.

V pracovne dni 8:00 - 10:30 hod.

Premýšľaj čo s načatým dňom pri kávičke.

Obeduj ako „pán“.

(vezmi so sebou partiu)

Dohodni biznis meeting pri poobednom snacku.

Večeraj ako „žobrák“.

(ale u nás nemusíš :D)